Geitenhouders - Familie Tuenter

Agroservice Tuenter is een echt familiebedrijf wat gevestigd is in het Groningse Westerlee. Wat eerst als varkenshouderij begon is sinds 2001 een biologische melkgeitenhouderij. Ons doel is biologische geitenmelk te produceren op een boerderij waar het goed toeven is voor mens en dier. We verbouwen nagenoeg al het voer zelf. Gras-klaver en bieten verbouwen we op gronden zonder beheersbeperking. Graan, bonen, hooi en strooisel oogsten we in natuurgebieden die we beheren voor Staatsbosbeheer en het Groninger Landschap. Onze lammeren weiden in deze natuurgebieden en de geiten hebben hun uitloop op de percelen om de boerderij.

In onze nieuwe schuur zijn we met de bouwplannen van het natuurlijke gedrag van de geit uitgegaan. We hebben klimschuilknabbelruiven geplaatst. Ook kunnen de dieren met het krachtvoersysteem zelf bepalen wanneer zij hun eigen geportioneerde voer gaan eten. Er is een speciale schuurwand waar ze hun vacht kunnen verzorgen. We genieten er van te zien dat onze dieren er op hun gemak zijn.


Bekijk alle boeren

Adres

Emergoweg 1 
9678 TJ Westerlee

Achter de schermen

Klik op de foto voor een vergroting.


  Waar wij precies wonen?


  Adres gegevens


  Postadres
  Ericssonstraat 32
  5121 ML Rijen
  Nederland

  E-mail
  info@organicgoatmilkcooperatie.nl

  Contact gegevens


  Jan Dijkstra (voorzitter)
  +31 (0)6 - 309 713 06

  Cor Struik (verkoop)
  +31 (0)6 – 531 361 30

  Johan Devreese (secretaris / penningmeester)
  +32 (0)473 – 392 670
  We maken gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt. Lees meer.
  akkoord »